Onze E-Choppers: luxe, veilig en superstoer

Toeren op een E-Chopper… Doen!

Created with Sketch.

Stoer en cool, dat zijn de E-Choppers van Over de Toeren natuurlijk vooral. Maar dat is niet alles – ze stralen ook luxe en comfort uit.
Dankzij het zachte zadel zit je heerlijk en met de hoogwaardige vering geniet je van een extra soepele rit. Da’s extra fijn rijden.

Veilig rijden
Naast comfortabel zijn onze E-Choppers ook veilig. Ze zijn bijvoorbeeld voorzien van richtingaanwijzers, dus je hoeft geen vinger uit te steken. Zo kun je beide handen aan je stuur houden.
Het gevoel van een echte low rider… Ja, best cool inderdaad!

Comfortabel rijden
Goed zadel, goede vering én ook nog eens dikke banden. Samen goed voor comfortabel rijden. Ook handig: onze E-Choppers hebben een opbergvakje of een rijkoffer. Je kunt dus gewoon je kleine spullen meenemen en opbergen.

Een goed eind rijden
Je wilt natuurlijk een paar mooie kilometers maken. En dat kan zeker! Want bij Over de Toeren laten we je vertrekken met een goed volgeladen accu. Ook zijn onze routes afgestemd op de capaciteit van de accu’s. Je gaat dus zorgeloos op pad.
En er is meer goed nieuws! De meeste van onze E-Choppers zijn uitgerust met een tweede accu, waarmee je maar liefst 100 kilometer kunt rijden.

Afhankelijk van de route kun je deze tweede accu inzetten.

Onze modellen
Zeg maar gerust ‘topmodellen’. Kijk ze eens stralen!

Over de Toeren heeft een indrukwekkende vloot van 10 E-Choppers, zodat je kunt genieten van toertochten met familie, vrienden of collega’s.
En als je met een grotere groep wilt rijden, kunnen we samenwerken met collega-verhuurders om dat mogelijk te maken.

 

De Chopper SL (Super Luxe):
Deze is ook nog eens tweepersoons. Extra gezellig!

De Harley Davidson:
Het gevoel van een echter low rider… Stoerder dan stoer.

De Harley D voor Twee:
Onze tweepersoons uitvoering van de Harley Davidson E-Chopper.